Antena 3 CNN Politică Elena Udrea poartă încă un război cu un fost apropiat al lui Traian Băsescu

Elena Udrea poartă încă un război cu un fost apropiat al lui Traian Băsescu

Elena Udrea poartă încă un război cu un fost apropiat al lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Dec 2014   •   15:34
Elena Udrea şi Valeriu Turcan poartă războaie pe Facebook, în pragul sărbătorilor. Iniţial, Valeriu Turcan a scris că Alina Bica a fost numită la şefia DIICOT la insistenţele Elenei Udrea. În replică, Udrea scrie pe Facebook că Valeriu Turcan "şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan dacă nu m-ar fi cunoscut pe mine". 
 
Răspunsul lui Valeriu Turcan nu a întârziat să apară.
 
"Doamnei Elena Udrea, îi doresc linişte sufletească, împăcare şi multe bucurii alături de familie şi cei dragi! În toate trebuie să existe măcar un dram de decenţă şi dreptate!" a scris Valeriu Turcan pe reţeaua de socializare.
 
Scandalul a fost discutat în ediţia de miercuri a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Invitată în emisiune, psihologul Cristina Fulop a explicat că acest tip de comportament este de înţeles, din punct de vedere uman, şi se răspunde la agresiune cu agresiune.
 
"Comportamentul fiecăruia dintre noi este despre noi şi despre nimeni altcineva. Este de presupus că acest "venin" vine din agresiune. Suntem agresivi când suntem agresaţi."
 
Fostul ministru al Societăţii Informaţionale, Răzvan Cotovelea, a explicat că astfel de episoade apar în urma disfuncţionalităţilor în sistemele instituţionale din România. 
 
"Bănuiesc că într-o emisiune ar fi imposibil să îi vedem, dar ar fi interesant să ascultăm mai multe detalii ale domnului Turcan. Doamna Udrea poate să susţină pe cine doreşte dânsa. Eu cred că acest registru pleacă de la o cauză foarte clară. Sistemele instituţionale din România care nu funcţionează corect. Am auzit noi toţi, în vreun stat membru UE, asemenea probleme plecate de la slaba administrare a sistemelor administrative? Relaţia dintre principalele instituţii ale statului, toate aceste elemente ţin de sistem. Problema este cum a ajuns sistemul să interfereze atât de tare cu justiţia?"
 

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close