Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Recunosc, sunt vinovată că am dorit ce au dorit milioane de români în 2010. Mă aştept la orice

Elena Udrea: Recunosc, sunt vinovată că am dorit ce au dorit milioane de români în 2010. Mă aştept la orice

Elena Udrea: Recunosc, sunt vinovată că am dorit ce au dorit milioane de români în 2010. Mă aştept la orice
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Feb 2015   •   15:04
Deputatul Elena Udrea a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă este vreo vină că a vrut ca ministerul pe care l-a condus să-şi facă promovare cu cel mai mare campion pe care România îl avea la acea vreme (Lucian Bute-n.red.), atunci şi-o asumă.

"Recunosc, sunt vinovată că am dorit ce au dorit milioane de români în 2010, să-l vedem pe Lucian Bute boxând în România", a spus Elena Udrea.

Iată cele mai importante declaraţii:

-Atunci, în Parlament se dădeau declaraţii că Guvernul e incapabil să-l aduca pe Lucian Bute să boxeze acasă.

-A fost o oportunitate ca acest minister să folosească fonduri europene pentru a promova imaginea României.

-Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului era singurul minister care putea folosi fonduri europene în scop turistic, folosind imaginea unui sportiv.

-MDRT a cumpărat publicitate în cadrul galei.


-Am contractat publicitate în condiţiile legii.

-Mi se pare că apariţia acestui dosar (Gala Bute- n.red.) este legată de declaraţiile pe care le-am făcut vineri, în care am acuzat actualul şef SRI. Nu se poate să faci percheziţii la 4 ani şi ceva de la momentul acţiunii.

-Consider că este o încercare de intimidare şi mă aştept la orice. Este o încercare de decredibilizare a mea.


-S-au activat acoperiţii din presă. (...) Au sărit să mă acuze pe mine. Nu am încredere în cercetarea lucrurilor pe care eu le-am reclamat.

-Am cerut avocaţilor care au contestat măsura dispusa împotriva mea joi să retraga contestaţia

-Ma simt mai în siguranţă supravegheată de poliţie.

-Indiferent cât am greşit eu nu se justifică să trecem cu vederea încercarea de a ocupa puterea folosind informaţiile pe care îl calitate de şef al SRI domnul Coldea le are.

-Nu acuz SRI, un om nu înseamnă o instituţie. Domnul Coldea e doar un om, nu o instituţie.

Vă amintim că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, şi senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, în dosarul "Gala Bute", în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

Deputaţii din Comisia Juridică vor analiza cererea DNA de urmărire penală a Elenei Udrea şi vor prezenta un raport în cel mult trei zile.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close