Antena 3 CNN Politică Elena Udrea se vrea PREŞEDINTE: Voi candida la Preşedinţie numai dacă va candida Ponta

Elena Udrea se vrea PREŞEDINTE: Voi candida la Preşedinţie numai dacă va candida Ponta

Elena Udrea se vrea PREŞEDINTE: Voi candida la Preşedinţie numai dacă va candida Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Iun 2013   •   18:18

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede că liderul PSD Victor Ponta va candida la Preşedinţie, însă "guvernarea dezastruoasă a USL" îi va scădea din popularitate până la alegerile prezidenţiale, menţionând că va candida şi ea la această funcţie "numai dacă va candida Ponta".

"Astăzi, candidatul de la USL care ar putea avea şanse la Preşedinţie este Victor Ponta, dar vorbim pentru astăzi. La cum sunt sondajele sau cum arată susţinerea populară a USL, această guvernare dezastruoasă îl va afecta şi pe primul-ministru, în mod cert, cu toate că este extrem de prezent la televiziuni. Cu siguranţă nu va mai avea aceleaşi şanse pe care le are dacă ar candida astăzi", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă va candida la Preşedinţie, Udrea a spus: "Numai dacă va candida Victor Ponta".
   
Referitor la viitorul partid Mişcarea Populară, Udrea a spus că nu trebuie să existe o atitudine ostilă din partea PDL faţă de Mişcarea Populară.
   
"Eu cred că, dimpotrivă, trebuie să găsim resursele şi motivele care să ne aducă la aceeaşi masă pe toţi cei care gândim să fim în opoziţie cu USL şi ne adresăm unui electorat de centru-dreapta. Să ne adunăm toţi la o masă şi să gândim un singur proiect şi probabil acela va fi alegerile prezidenţiale", a mai spus Udrea.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close