Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea şi şefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la Paris. Au făcut shopping de lux în capitala Franţei

Elena Udrea şi şefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la Paris. Au făcut shopping de lux în capitala Franţei

Elena Udrea şi şefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la Paris. Au făcut shopping de lux în capitala Franţei
30 Oct 2014   •   15:05

Imagini explozive cu candidata preferată a lui Traian Băsescu la prezidenţiale. Elena Udrea a spart mii de euro, într-o călătorie de weekend la Paris, în luna februarie a acestui an.

Lucrurile devin cu adevărat interesante, dacă vedem cu cine a mers Udrea la Paris. E vorba despre Alina Bica, procurorul-şef al DIICOT.

Site-ul joscenzura2014 publică o serie de fotografii, dar şi mai multe facturi plătite de cele două, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitala franceză, Le Bristol, unde o cameră costă 900 de euro pe noapte.



În facturi, apar mese de sute euro, dar şi plata către portarul hotelului, probabil pentru căratul bagajului.

Udrea şi Bica apar, de asemenea, ieşind din magazine de lux, iar şefa DIICOT pune la un moment dat în portbagajul unei maşini pachete de la mărci de lux, precum Chanel.

Radu Tudor: Ar trebui să existe precizări oficiale de la şeful DIICO
T

"Pentru a testa minima reacţie democratică, ar trebui să existe precizări oficiale din partea şefului DIICOT, ce căuta cu acest politician la Paris. Doi: ar trebui să existe o autosesizare a CSM, care are şansa de e deveni, pentru prima oară în existenţa lui, o instituţie rezonabilă şi cât de cât civilizată în raportul cu influenţele politice în justiţie", a comentat Radu Tudor.

Adrian Ursu, despre escapada Elenei Udrea cu şefa DIICOT la Paris:


Referitor la banii cheltuiţi de Elena Udrea şi Alina Bica la Paris, Adrian Ursu a declarat: "Cheltuielile sunt exotice, dar sumele sunt infime comparativ cu ce bugete au prăduit cele două doamne".


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close