Antena 3 CNN Politică Emil Boc susţine că a observat că Marcel Pavel a intonat greşit imnul dar nu a acordat importanţă

Emil Boc susţine că a observat că Marcel Pavel a intonat greşit imnul dar nu a acordat importanţă

Emil Boc susţine că a observat că Marcel Pavel a intonat greşit imnul dar nu a acordat importanţă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    07 Sep 2011   •   20:38

Primul ministru al României, Emil Boc, care a asistat marţi seară la meciul România - Franţa, pe Arena Naţională, le-a mărturisit miniştrilor, în cadrul şedinţei de Guvern de miercuri, că a observat că Marcel Pavel a intonat greşit imnul naţional, dar nu a acordat o importanţă deosebită acestui fapt, informează surse din cadrul şedinţei, citate de Mediafax.

Conform surselor, miniştrii au discutat câteva minute despre amenda impusă FRF şi lui Marcel Pavel pentru interpretarea greşită a imnului naţional. Discuţia s-a purtat "într-un mod mai relaxat", susţin acestea.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a declarat miercuri că Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Marcel Pavel urmează să fie amendaţi cu câte 5.000 de lei, pentru intonarea imnului naţional cu alt text.

Artistul susţine că nu a greşit versurile când a intonat imnul naţional, ci aşa a stabilit cu Federaţia Română de Fotbal. Cântăreţul spune că acele două strofe au fost alese special pentru a fi repetate pentru a-i îndemna pe tricolori la luptă.

 

×
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close