Antena 3 CNN Politică Franks: Sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea. Am conştiinţa curată

Franks: Sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea. Am conştiinţa curată

Franks: Sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea. Am conştiinţa curată
05 Feb 2012   •   19:37
Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, a declarat că are conştiinţa împăcată în ceea ce priveşte petrecerea de la sfârşitul săptămânii trecute, la care a participat alături de alţi membri ai delegaţiei FMI, BM, CE, la invitaţia Ministerului Finanţelor şi BNR.

„Au existat critici în presă privind aşa-numita petrecere de săptămâna trecută. Daţi-mi voie să clarific: duminica trecută, după o sesiune de lucru la centrul BNR de la Sinaia, am fost invitat alături de staff şi colegi la o masă sponsorizată de Ministerul Finanţelor şi Banca Naţională, la un restaurant cu mâncare tradiţională românească şi muzică tradiţională românească, pentru a înţelege mai bine cultura locală şi România”, a arătat Franks.

„Sunt o persoană religioasă, sunt mormon. Nu fumez, nu beau alcool, nici cafea, nu-mi permit un comportament imoral. Am conştiinţa curată. Le-aş cere celor care m-au acuzat să se întrebe dacă pot spune acelaşi lucru”, a declarat Franks.

Antena 3 a difuzat imagini de la petrecerea respectivă, în care Franks dansa alături de mai mulţi invitaţi pe muzică tradiţională românească.

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close