Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea: UNPR trebuie să aibă UN MILION de membri până în 2016

Gabriel Oprea: UNPR trebuie să aibă UN MILION de membri până în 2016

Gabriel Oprea: UNPR trebuie să aibă UN MILION de membri până în 2016
31 Ian 2015   •   12:21
Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul pe care îl conduce va susţine guvernul acutal în continuare dar că UNPR are planuri mai mari pentru viitor. 
 
Mai exact, conducerea partidului îşi propune să strângă nici mai mult nici mai puţin de un milion de membri. Până în 2016. 
 
"Suntem oameni serioşi, nu dărmâm guvernul din care facem parte. Pe de altă parte, avem în partid două curente. Pentru anul 2016, să mergem într-o coaliţie sau să mergem singuri în faţa românilor. Este foarte important că toţi colegii, dar toţi colegii cred cu adevărat că UNPR trebuie să facă ceva ce nu a mai făcut niciun partid până acum. Am strâns 1 milion de semnături pentru campania prezidenţială, din toate colţurile ţării. Toţi colegii spun că până în 2016, trebuie să avem un milion de membri de patid. Este o cifră pe care nu o are niciun partid din România, dar credem că, în actualul context de securitate, naţionalismul pozitiv, seriozitatea, determinarea este în asentimentul tuturor românilor", a explicat Oprea. 
 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea UNPR membri partid
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close