Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Am auzit că i se pregătește ceva soțului meu. Nu mă las intimidată

Gabriela Firea: Am auzit că i se pregătește ceva soțului meu. Nu mă las intimidată

Gabriela Firea: Am auzit că i se pregătește ceva soțului meu. Nu mă las intimidată
de M.Z.    |    12 Apr 2016   •   22:57

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a dezvăluit marți, la Antena 3, că a primit amenințări că soțul său, primarul Florentin Pandele, ar putea avea probleme în perioada următoare, dar spune că nu se lasă intimidată, pentru că nu are motive.

”Am auzit că i se pregătește ceva soțului meu (Florentin Pandele - n.r.). Aud că mi se poate înscena ceva. Sunt speculații în legătură cu soțul meu. Soțul meu nu a fost chemat la instituții din Justiție, nu avem de ce să ne temem. Nu iau în calcul să mă las intimidată. Amenințări și sugestii există, dar nu mă las intimidată. Nu avem de ce să ne temem”, a spus senatoarea PSD Gabriela Firea, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitală este o știre falsă

Cât privește informațiile apărute pe surse, potrivit cărora Firea s-ar retrage din cursa pentru Capitală și în locul ei ar candida șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, social-democrata a spus că nu este adevărat și, mai mult, are susținerea lui Liviu Dragnea și a BPN al PSD.

”Sunt convinsă că anumite persoane au creat o știre falsă privind retragerea mea. Este o știre falsă. De altfel, domnul președinte Dragnea a spus azi că nu s-a problema retragerii candidaturii mele. Retragerea mea din cursă este o știre falsă (...) Corespund criteriilor de integritate ale partidului”, a declarat Gabriela Firea.

”Președintele Liviu Dragnea și toți colegii din BPN mă susțin”, susține Firea.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close