Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitală este o știre falsă

Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitală este o știre falsă

Gabriela Firea: Retragerea mea din cursa pentru Capitală este o știre falsă
de M.Z.    |    12 Apr 2016   •   22:07

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a infirmat marți, la Antena 3, zvonurile potrivit cărora s-ar retrage din cursă.

”Sunt convinsă că anumite persoane au creat o știre falsă privind retragerea mea. Este o știre falsă. De altfel, domnul președinte Dragnea a spus azi că nu s-a problema retragerii candidaturii mele. Retragerea mea din cursă este o știre falsă (...) Corespund criteriilor de integritate ale partidului”, a declarat Gabriela Firea, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Ganriela Firea a clarificat astfel informațiile apărute în presă pe surse, privind posibila sa retragere din cursă și înlocuirea sa cu Călin Popescu Tăriceanu.

Firea: Dragnea și toți colegii din BPN mă susțin

”Nu a fost chiar nicio discuție (despre retragere - n.r.). Ne-am mirat și noi. A apărut probabil, pentru a acoperi informația cu privire la candidatul PNL”, a completat senatorul Gabriela Firea. De asemenea, în ce privește susținerea sa pentru Primăria Capitalei, Firea a asigurat că are suportul președintelui PSD și al colegilor din BPN.

”Președintele Liviu Dragnea și toți colegii din BPN mă susțin”, a spus Gabriela Firea.

Senatoarea PSD a mai spus că cine va ajunge pe fotoliul de la Capitală va trebui să se ocupe de București, și nu să participe la emisiuni televizate.

Totodată, Firea a spus că nu va participa la nicio dezbatere politică în această campanie.

Săptămâna viitoare lansăm toate proiectele pentru București

Senatoarea a mai anunțat că săptămâna viitoare își va lansa toate proiectele pentru București.

”Transportul public este prioritatea zero în București”, a exemplificat Gabriela Firea, președinte interimar PSD București.

Gabriela Firea: Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă lui Orban

În ce privește retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei, din partea PNL, Firea a spus că regretă ce i se întâmplă, făcând referire la chemarea sa la DNA.

”Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă în aceste momente. În cunosc de foarte mulți ani, l-am avut invitat când eram jurnalist, acum am colaborat în Parlament. (...) Dar am văzut că PNL s-a reorientat către alt candidat”, a adăugat senatoarea Gabriela Firea, făcând referire la noul candidat al PNL, Marian Munteanu.

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL, în trei luni, pentru Primăria Capitalei.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Gabriela Firea: Am auzit că i se pregătește ceva soțului meu. Nu mă las intimidată

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a dezvăluit marți, la Antena 3, că a primit amenințări că soțul său, primarul Florentin Pandele, ar putea avea probleme în perioada următoare, dar spune că nu se lasă intimidată, pentru că nu are motive.

”Am auzit că i se pregătește ceva soțului meu (Florentin Pandele - n.r.). Aud că mi se poate înscena ceva. Sunt speculații în legătură cu soțul meu. Soțul meu nu a fost chemat la instituții din Justiție, nu avem de ce să ne temem. Nu iau în calcul să mă las intimidată. Amenințări și sugestii există, dar nu mă las intimidată. Nu avem de ce să ne temem”, a spus senatoarea PSD Gabriela Firea, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Este un plan secret între PSD și Nicușor Dan? Cum explică Firea

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a spus marți, la Antena 3, că nu există nicio înțelegere între social-democrați și Nicușor Dan, așa cum se aude inclusiv de la PNL.

”Nu există niciun fel de înțelegere între Nicușor Dan și PSD. Ca președinte interimar al PSD București, am spus că eu sunt candidatul cu prima opțiune din Capitală și atunci când voi ajunge la Primăria Generală a Capitalei mi-ar plăcea să lucrez cu el ca viceprimar.

Asta nu înseamnă că există vreun plan secret, subteran”, a explicat senatoarea PSD Gabriela Firea.

 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close