Antena 3 CNN Politică Georgică Cornu a luat banii, dar nu a finalizat lucrările

Georgică Cornu a luat banii, dar nu a finalizat lucrările

Georgică Cornu a luat banii, dar nu a finalizat lucrările
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Aug 2015   •   09:39

Primarul din Sânnicolau Mare s-a apucat de construirea şanţurilor la o lună după ce regele asfaltului, afaceristul Georgică Cornu, cel care a încasat banii europeni pentru aceste lucrări care trebuiau efectuate în urmă cu câţiva ani, a fost trimis în judecată de DIICOT. 

 
Lucrările au fost decontate în urmă cu trei ani prin firma afaceristului, însă ele nu au fost realizate niciodată. Dezvăluirile au fost făcute de Oana Stancu, în emisiunea "Exces de putere". 
 
Zeci de muncitori s-au apucat zilele acestea să construiască şanţurile de evacuare a apelor pluviale pe câteva străzi din Sânnicolau Mare. Lucrările ar fi trebuit să fie gata încă din 2012, cînd au fost decontate firmei Confort, condusă de afaceristul Georgică Cornu.
 
Primarul Dănuţ Groza susţine că este vorba doar despre refacerea lucrărilor şi că o parte din dalele de beton ar fi fost depozitate la primărie şi acum vor fi puse pe străzi. Asta în ciuda faptului că firma lui Cornu avea obligaţia să asigure întreţinerea lucrărilor şi a materialelor până la procesul verbal de recepţie finală. Însă nici până acum nu a fost semnat un proces verbal în acest sens.
 
În replică, afaceristul Georgică Cornu îl acuză pe primar de sabotaj.
 
Proiectul privind modernizarea şi reabilitarea infrastructurii urbane a oraşului Sânnicolau Mare a fost cel mai mare contract semnat de fostul ministru al Dezvoltării E+lena Udrea în Timiş, oraşul unde Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura pentru cel de al doilea mandat.

×
Subiecte în articol: primar Luna rege asfalt DIICOT judecata lucrari date
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close