Antena 3 CNN Politică Gheorghe Tinel (PDL): Democrat-liberalii plătesc acum pentru ultimii trei ani de guvernare

Gheorghe Tinel (PDL): Democrat-liberalii plătesc acum pentru ultimii trei ani de guvernare

Gheorghe Tinel (PDL): Democrat-liberalii plătesc acum pentru ultimii trei ani de guvernare
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    15 Iun 2012   •   22:21

PDL plăteşte acum preţul pentru ultimii trei ani de guvernare, a spus, vineri, deputatul democrat-liberal Gheorghe Tinel, referindu-se la demisiile în bloc din conducerea partidului, care au avut loc ieri.

"Din punct de vedere politic, contează rezultatul, care era cel scontat. Nu cred că exista o altă alternativă la ce s-a întâmplat ieri. Acum, PDL plăteşte preţul pentru cei trei ani şi jumătate de guvernare", a declarat deputatul PDL Gheorghe Tinel, în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

În ceea ce priveşte demisia lui Emil Boc de la şefia PDL, Tinel este de părere că acesta este momentul în care "s-a rupt lanţul" şi spune că nu ştie cine a stat în spatele demisiei fostului premier.

"Lanţul s-a rupt când Emil Boc a demisionat. În momentul în care pierzi prim-ministrul e greu să păstrezi guvernarea. (...) Nu ştiu cine l-a făcut pe Boc să demisioneze", a adăugat deputatul Gheorghe Tinel.

Toţi liderii PDL în frunte cu Emil Boc, preşedintele democrat-liberalilor, şi-au dat demisia, joi, din conducerea partidului. Şefii PDL au căzut de acord cu formarea unui Birou Permanent interimar care va institui un Congres Extraordinar.

Demisiile acestora au venit după cele anunţate de Elena Udrea, Dorin Florea şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalti.

Citeşte şi Înregistrări din şedinţa PDL. Ioan Oltean: L-am schimbat pe Boc şi am pierdut guvernarea



×
Subiecte în articol: Subiectiv pdl plati Emil Boc
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close