x close

Fii alături de noi!

Alina Gorghiu, surprinsă de refuzul lui Cioloș. Premierul refuză modificarea legii primarilor

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   16:14
Alina Gorghiu, surprinsă de refuzul lui Cioloș. Premierul refuză modificarea legii primarilor 418
 
Alina Gorghiu este surprinsă de decizia premierului şi spune că va încerca să-l convingă pe Dacian Cioloş să aprobe introducerea a două tururi de scrutin la alegerea primarilor.
 
Gorghiu reacționează și spune că nu este răspunsul pe care-l aștepta. Liberalii cer introducerea a două tururi de scrutin la alegerea primarilor, deși, anul trecut, au votat și ei legea cu un tur de scrutin. 
 
Legea alegerilor locale, care prevede alegerea primarilor într-un singur de tur de scrutin, a trecut de Camera Deputaților cu 278 voturi pentru, 22 împotrivă şi 14 abţineri, fiind promulgată imediat de președintele Klaus Iohannis.
 
poza

Actualitate

22 de milioane de euro, dispărute în șase minute. Corpul de Control al Ministerului Agriculturii a intrat pe fir

Suspiciuni de fraudă cu fonduri europene la Agenția de Dezvoltare Rurală. Cele 22 de milioane de euro ce ar fi trebuit să ajungă pentru tot anul au fost epuizate în şase minute. Ministrul Agriculturii a...

31 Mai 2016  •  10:43

poza

Show

Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital

Maestrul Sebastian Papaiani a trecut prin clipe grele, în ultimele zile, după ce a suferit un accident vascular cerebral şi s-a prăbuşit  în baia casei sale, acolo unde a şi fost găsit de către so...

31 Mai 2016  •  09:56

sati