Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: În februarie 2013 îl suspendăm pe Băsescu. "Dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci"

Hrebenciuc: În februarie 2013 îl suspendăm pe Băsescu. "Dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci"

Hrebenciuc: În februarie 2013 îl suspendăm pe Băsescu. "Dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci"
Sursa foto: foto: Intact Images
29 Mai 2012   •   16:07

Viorel Hrebenciuc a declarat că subiectul suspendării lui Traian Băsescu nu este de actualitate, el apreciind însă că, în februarie 2013, când parlamentarii se vor reuni, şeful statului va fi suspendat "dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci".
   
"E o mare prioritate suspendarea preşedintelui, extraordinară prioritate ... Şi demitere şi suspendare şi toate ... Din februarie încolo este pe ordinea de zi", a spus vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.
   
"Faceţi şi voi nişte calcule! Puneţi întrebările fără să ştiţi că avem nevoie de cel puţin 90 de zile când se declanşează un proces de acest gen. Vedeţi în acest an când ai cele 90 de zile la dispoziţie? Este iulie, august, vacanţă parlamentară. Nici în politică şi nici în ţară în iulie şi august nu se întâmplă minuni, toată lumea este în vacanţă. Din septembrie ne vom prezenta la post, dar vom fi cu gândul toţi la alegerile generale care vor fi în octombrie sau în noiembrie. Nu mai discutăm subiectul ăsta", le- a explicat Hrebenciuc jurnaliştilor.
   
El a precizat că, în cele două luni din preajma alegerilor, prioritară nu este suspendarea preşedintelui.
   
"Dacă avem două luni, avem 90 de zile, ne ocupăm de alegeri sau de suspendarea preşedintelui? Ce e prioritar? Cred că noul Parlament sau noua majoritate, ce o să iasă după alegeri, se pune Guvernul pe undeva în luna decembrie, iar ianuarie va fi cu zăpezi", a spus Hrebenciuc.
   
"În februarie venim la Parlament plini de voie bună, o să îl prindem atunci pe domnul preşedinte Băsescu încălcând Constituţia şi cred că o să-l suspendăm dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci domniei sale. Vă imaginaţi fiecare care este gândul cel bun", a spus Hrebenciuc.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close