Antena 3 CNN Politică Întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Barack Obama s-a încheiat. Vezi primele imagini de la întrevedere

Întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Barack Obama s-a încheiat. Vezi primele imagini de la întrevedere

Întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Barack Obama s-a încheiat. Vezi primele imagini de la întrevedere
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    13 Sep 2011   •   18:02
Update - Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi Barack Obama s-a încheiat, fiind urmată de o discuţie între şeful statului român şi vicepreşedintele SUA Joe Biden.

Potrivit unor surse din delegaţia oficială, citate de Mediafax, care îl însoţeşte la Washington pe preşedintele Traian Băsescu, întâlnirea dintre acesta şi preşedintele Obama, în Biroul Oval de la Casa Albă, a durat 25-30 de minute.


În programul pus la dispoziţia jurnaliştilor, Traian Băsescu nu avea prevăzută o întrevedere cu preşedintele Barack Obama, dar nu era exclusă o întâlnire a celor doi şefi de stat la Casa Albă.

De altfel, nici agenda preşedintelui Statelor Unite nu prevedea o întâlnire cu Traian Băsescu. La ora 17.00 (ora României), Barack Obama avea programată o întâlnire cu consilieri, iar la ora 18.00, în programul preşedintelui SUA este trecută întâlnirea sa şi a lui Biden cu Hillary Clinton, fără presă.

La ora 18.45, preşedintele Statelor Unite avea programată plecarea de la Casa Albă către statul Ohio.

 


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close