Antena 3 CNN Politică Liderul PC, la miting: Şefii Poliţiei şi Jandarmeriei vor fi anchetaţi. Vremea dialogului a trecut

Liderul PC, la miting: Şefii Poliţiei şi Jandarmeriei vor fi anchetaţi. Vremea dialogului a trecut

Liderul PC, la miting: Şefii Poliţiei şi Jandarmeriei vor fi anchetaţi. Vremea dialogului a trecut
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Ian 2012   •   17:45

Şefii Poliţiei şi Jandarmeriei vor fi anchetaţi când USL va ajunge la guvernare, a declarat în discursul său preşedintele PC, Daniel Constantin, susţinut în faţa participanţilor la mitingul USL din Capitală.

Daniel Constantin a cerut demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.
   
"USL cere demisia acestor hoţi care ne conduc azi!", a mai spus Daniel Constantin.
   
"USL, odată ce ajunge la guvernare, îi va ancheta conform legilor din România pe toţi cei care astăzi v-au împiedicat să veniţi în Bucureşti. Vom demara şi vom constitui comisii de anchetă pentru toţi care astăzi, şi mă refer la şefii Poliţiei Române, la şefii Jandarmeriei, la şefii Autorităţii Rutiere Române, care astăzi v-au împiedicat prin toate mijloacele nedemocratice. De asemenea, cei care au gestionat în mod incorect criza pe care am avut-o la Piaţa Universităţii cred că şi pentru ei va veni vremea să plătească", a avertizat Daniel Constantin.
   
"90% din români urăsc acest regim. Dragoste cu dea sila nu se poate. Mai devreme sau mai târziu preşedintele va pleca, depinde de dânsul cum va pleca - pe cale terestră sau pe cale aeriană", a mai spus liderul PC.
   
De asemenea, el a precizat că pentru USL vremea dialogului a trecut.

 


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close