Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, despre criticile lui Victor Ponta: „Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar însemna să închidem ţara”

Liviu Dragnea, despre criticile lui Victor Ponta: „Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar însemna să închidem ţara”

Liviu Dragnea, despre criticile lui Victor Ponta: „Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar însemna să închidem ţara”
de S.T.    |    06 Iun 2018   •   15:31

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va participa la dezvoltarea infrastructurii mari din România, la reindustralizarea României şi va contribui serios la creşterea PIB, a afirmat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. El a afirmat că nu doreşte să comenteze „ce spun şobolanii”, referindu-se la criticile aduse de fostul premier Victor Ponta pe marginea înfiinţării Fondului.

„Nu sunt acuzaţii, sunt nişte prostii, nu au niciun fel de bază. Unii colegi care astăzi spun aceste enormităţi, inspiraţi probabil şi de cineva care vorbea de înţelegeri (...) cu evreii, pentru că sunt în aceeaşi gaşcă, susţineau în campania electorală ideea acestui Fond Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Şi nu-l susţineau pentru că trebuia să fie susţinut, ci pentru că au înţeles cât este de important şi este unul dintre pilonii importanţi ai programului de guvernare”, a declarat Dragnea la Parlament.

„Este un fond care va participa la dezvoltarea infrastructurii mari din România, va participa la reindustralizarea României, un fond care va investi în agricultură, un fond care va genera foarte multe locuri de muncă şi care va contribui serios la creşterea PIB. Nu vreau să comentez ce spun şobolanii, asta este foarte simplu. Domnul Mihai Tudose nu se putea opune, pentru că este unul dintre cei care a avut această idee în vara anului 2016 în legătură cu acest fond, iar domnul Teodorovici (...) ştiu că l-a susţinut. Dacă ne luăm după ce spune un şobolan că spun alţii, ar însemna să închidem ţara. Nu poţi să conduci ţara după minciunile unor mincinoşi patologici”, a afirmat liderul PSD, întrebat cum comentează criticile aduse de Victor Ponta pe marginea acestui subiect.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close