x close

Fii alături de noi!

Lider PNL, avertisment pentru președintele Iohannis

de M.Z.   •   20 Ian 2016   •   17:53
Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban i-a transmis un avertisment președintelui Klaus Iohannis, atrăgându-i atenția asupra ”strategiei PSD”.
 
”Interesantă strategia PSD. Se fac că sprijină guvernul în Parlament, protejându-şi cohortele de politruci plantaţi în administraţie în guvernarea Ponta cu ameninţarea depunerii unei moţiuni de cenzură. Păstrează, de asemenea, monopolul absolut al alocării de bani pentru investiţii către localităţi. 
 
În ritmul ăsta, în câteva luni, imaginea guvernului va fi făcută ţăndări, cu consecinţe evidente asupra imaginii PNL. Dacă Dacian Ciolos şi, mai ales, girantul său, Klaus Johannis, nu înţeleg această strategie diabolica a PSD şi nu o contracarează, vor răspunde pentru consecinţele ei nefaste”, a scris prim-vicepreşedinte PNL Ludovic Orban, marți seara, pe pagina sa de Facebook.
 
Declarația lui Ludovic Orban a fost prezentată miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati