Antena 3 CNN Politică Ministrul de Interne, Carmen Dan, la Parchetul General pentru audieri în dosarul ”Microfonul”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la Parchetul General pentru audieri în dosarul ”Microfonul”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la Parchetul General pentru audieri în dosarul ”Microfonul”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    11 Ian 2018   •   12:40

UPDATE 12.40 - Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi, la ieșirea de la audieri, că a dat declarații procurorilor, pentru a clarifica lucrurile în dosarul Microfonul.

”Am răspuns la întrebările puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate”, a spus șefa de la MAI, la ieșirea de la DIICOT.

----------------------------

Știrea inițială 10.51

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit joi dimineață la Parchetul General, unde va fi audiată în dosarul ”Microfonul”.

Șefa de la MAI nu a făcut declarații la intrarea la Parchet.

Pe 29 noiembrie 2017, ministrul de Interne, Carmen Dan, anunța că a găsit într-o priză din locuința sa un dispozitiv de ascultare.

Locuința ministrului nu este una de stat, ci închiriată.

Citiți și Microfonul pe care ministrul de Interne Carmen Dan spune că l-a găsit în locuința sa ar fi fost pus de o persoană privată și este un aparat chinezesc, potrivit unor surse din anchetă.

Dispozitivul este făcut în anul 2009 și nu costă 300 de lei, așa cum s-a spus inițial, ci ar valora 300 de euro.

Microfonul era folosit pentru urmărirea ministrului Dan, mai spun sursele. 

Joi, la venirea la audieri, ministrul Carmen Dan nu a dorit să răspundă nici la acuzațiile premierului Mihai Tudose, făcute miercuri seara, la Antena 3.

Premierul Mihai Tudose îl acuză public de minciună pe ministrul de Interne, Carmen Dan. Prezent miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, șeful Guvernului a spus explicit că nu mai poate lucra cu aceasta și că îi așteaptă demisia

De ce sunt supărat pe doamna ministru: Am întrebat-o dacă e adevărat că acel om refuză (Cătălin Ioniță, propus ca șef al Poliției - n.r.). Mi-a spus că nu este adevărat. L-am sunat pe domnul chestor. Discuția a fost următoarea: "Bună ziua, sunt premierul, doriți această funcție?" "Domnul prim-ministru, m-am prezentat la doamna ministru cu un raport, prin care refuz această funcție". Domnul Bogdan Chirieac a auzit acest lucru.

Eu nu mai am ce să discut cu doamna ministru după ce m-a mințit. Dacă își dă demisia, eu o accept. Dacă domnia sa va fi lăsată, își va da demisia”, a declarat premierul Mihai Tudose, miercuri, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: microfon carmen dan
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close