Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Ce-o fi în creierii lui? Ce aşteptări are în legătură cu madame Udrea?

Mircea Badea: Ce-o fi în creierii lui? Ce aşteptări are în legătură cu madame Udrea?

Mircea Badea: Ce-o fi în creierii lui? Ce aşteptări are în legătură cu madame Udrea?
27 Oct 2014   •   11:45

Preşedintele Traian Băsescu a reiterat, duminică, sprijinul său faţă de Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), la alegerile prezidenţiale de săptămâna viitoare, şeful statului spunând că ea este "cel mai onest" dintre cei înscrişi în cursa electorală.

Astfel, preşedintele Traian Băsescu, candidata la prezidenţiale Elena Udrea şi fostul premier şi actualul primar la Clujului, Emil Boc s-au întâlnit într-un local din Centrul Vechi al Capitalei.

Traian Băsescu nu a părut dernajat de prezenţa jurnaliştilor şi le-a trimis acestora apă şi mai multe platouri cu mici.

De asemenea, preşedintele l-a ironizat pe Victor Ponta, arătând jurnaliştilor o fotografie trucată, în care figura premierului era ataşată la corpul unei jucătoare de tenis.

"Astăzi Băsescu şi cu Udrea au fost la restaurantul intitulat sugestiv "Carul cu apă plată". (...) Şi au stat la cârciumă mai multe ore, dar nu am îneţeles de ce. Adică, am înţeles. S-au întâlnit acolo pentru ca Băsescu să mai aibă prilej de a o susţine public pe Udrea. Şi asta pentru că în mod normal şi firesc, când se duce Băsescu la o cârciumă, repede vine şi cioporul de televiziuni. A mai avut şi el un prilej să ne mai spună să o votăm pe Udrea",a declarat Mircea Badea.

"El în mintea lui chiar crede că mai are electorat în România? Cred că este sub Dan Diaconescu. Şi-a luat o bătălie crâncenă la ultimele trei tururi de alegeri. Ce-o fi în creierii ăia ai lui afectaţi de apa plată? Poate nu mai este vorba despre logică aici, ci pur şi simplu despre disperare", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Este popor în România care îl divinizează şi care îi urmează lui apelurile disperate? Sau poate nu mai este vorba despre logică aici, ci despre disperare pe sistemul: trebuie să fac ceva, altfel intru la pârnaie". Miza pentru Băsescu este foarte importantă. Miza este a te duce sau nu la pârnaie".

"M-aş face doctor. Să fac un studiu clinic de caz în legătură cu Băsescu Traian", a mai declarat Mircea Badea.

Nu este prima oară când Traian Băsescu şi Elena Udrea ies împreună la un restaurant, cei doi fiind văzuţi la sfârşitul lunii septembrie într-un alt local din Bucureşti.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close