Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre declaraţiile lui Băsescu: „Ce a prezentat el a fost o băseală. E un delir complet”

Mircea Badea, despre declaraţiile lui Băsescu: „Ce a prezentat el a fost o băseală. E un delir complet”

Mircea Badea, despre declaraţiile lui Băsescu: „Ce a prezentat el a fost o băseală. E un delir complet”
de M.T.    |    14 Oct 2014   •   01:11

Mircea Badea şi Adrian Ursu au comentat într-o ediţie specială a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 declaraţiile lui Traian Băsescu, preşedintele acuzându-l pe premierul Victor Ponta că a fost ofiţer acoperit în cadrul SIE.

„Aşa-zisele dovezi cu care vine Băsescu sunt rizibile. Alea ale lui Turcescu le-am comparat cu nişte surprize de la guma turbo. Sunt mai tari decât hârtiile cu care a venit Băsescu în seara asta”, a spus, vizibil amuzat, Mircea Badea.

„A venit cu o hotărâre de guvern de pe vremea lui Adrian Năstase şi cu o hotărâre de guvern de pe vremea lui Victor Ponta, care reglementează ceva în legătură cu SIE. Cea de pe vremea lui Năstase avea o anexă, dar care e secretă. N-avea voie să citească din ea. Dar a citit un paragraf din anexa secretă care spunea că personajul SIE e secret. Apoi, Guvernul Ponta a dat aceeaşi hotărâre de guvern, dar la anexă e o diferenţă: şi după încetarea raporturilor rămâne secret personalul SIE”, a continuat, pe acelaşi ton, realizatorul emisiunii "În gura presei".

„A venit Băsescu şi a băsit. Ce a prezentat el a fost o băseală. E un delir complet”, a concluzionat Mircea Badea.

La rândul său, jurnalistul Adrian Ursu consideră că totul este doar o încercare a preşedintelui de a-i aduce un plus în sondaje preferatei sale în cursa pentru Cotroceni, Elena Udrea.

„De după-amiază, Băsescu a ieşit la program să arunce ţara în aer, ca să-i facă loc unsei lui spre Cotroceni. S-a uitat în toate sondajele şi tot 5% îi dădea. Şi atunci el şi-a dat seama că singura soluţie este să arunce ţara în aer, că poate rămâne el preşedinte sau, mă rog, o pune pe Nuţi, sau să-i elimine, fizic practic, că altfel n-are cum, pe ăia doi care sunt mai sus decât Tăriceanu, care oricum e mai sus decât Elena Udrea, care e sub Dan Diaconescu”, a explicat Adrian Ursu.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close