Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Nu cred că acest caz al lui Iacobescu este singular!

Mircea Badea: Nu cred că acest caz al lui Iacobescu este singular!

Mircea Badea: Nu cred că acest caz al lui Iacobescu este singular!
25 Iul 2014   •   00:17

În cadrul ediției de astăzi al emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea și Mircea Badea au vorbit despre despre faptul că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, joi, să respingă ca inadmisibilă plângerea Gabrielei Firea împotriva soluţiei dispuse de procurorii de la Parchetul instanţei supreme de suspendare a cercetării preşedintelui Traian Băsescu, acuzat de ameninţare şi şantajare de senator.

De asmenea, un alt subiect discutat de cei doi, împreună cu invitații ediției a fost cel despre cazul procurorului Eugen Iacobescu, cel căruia i-a fost luat dosarul lui Bercea Mondial.

"Mie mi se pare foarte important faptul că,un magistrat din România afirmă fără echivoc o evidență. Dar o afirmă. Și anume că a fost persecutat politic de la cel mai înalt nivel, că i s-a transmis că este pe lista neagră a lui Băsescu. Și deci, lucrurile pe care le vedeam defapt evidente sunt acum spuse de către un magistrat din România care a suportat pe propria-i piele o astfel de comandă politică ", a declarat Mircea Bade

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close