Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Un lucru important este participarea tinerilor la vot. A ieşit masiv, fără echivoc şi hotărâtor!

Mircea Badea: Un lucru important este participarea tinerilor la vot. A ieşit masiv, fără echivoc şi hotărâtor!

Mircea Badea: Un lucru important este participarea tinerilor la vot. A ieşit masiv,  fără echivoc şi hotărâtor!
18 Noi 2014   •   00:03

" Eu vreau să spun câteva lucuri importante în legătură cu ce s-a întâmplat ieri. Vreau să remarc lucurile pe care le consider bune, şi sunt foarte multe care decurg, pe cale de consecinţă directă din votul de ieri, cel mai important lucru este legitimitate lui Iohannis pe postul de preşedinte. Este un vot uriaş. Nimeni nu mai are ce să conteste!", a declarat Mircea Badea cu privire la evenimentele politice de la alegerile preyidenţiale din 2014.

"Este bine ca şi diaspora a avut o participare mult mai masivă. Nu poate spune nimeni că este preşedintele diasporei cum s-a spus despre Băsescu în al doilea mandat".

" Aceasta asumare, decizie clară, reprezintă o asumare, la nivel de societate, a alegerii. Iar eu consider acesta un lucru extraordinar de bun"

"Un alt lucur foarte bun şi important este participarea tinerilor la vot. De când sunt pe planetă, după 89, am auzit un singur referen: au decis cei în vârstă pentru noi! De data asta nu! Tineretul a ieşit masiv,  fără echivoc şi hotărâtor.  Faptul că tineretul s-a implicat masiv în astfel de decizii este un lucuru foarte bun"

"La nivel de societate tot ce s-a întâmplat ieri este un lucru asumat şi consider că este cel mai mare câştig al zilei de ieri", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
MAE a refuzat intrarea în țară a unei delegații de la Kremlin. Rusia amenință
x close