Antena 3 CNN Politică O altă persoană politică importantă părăseşte PNL: "Am să candidez independent la preşedinţia României"

O altă persoană politică importantă părăseşte PNL: "Am să candidez independent la preşedinţia României"

O altă persoană politică importantă părăseşte PNL: "Am să candidez independent la preşedinţia României"
21 Iul 2014   •   17:34

Senatorul PNL Ioan Ghişe a anunţat în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" că va părăsi PNL-ul, dar şi că va strânge semnături pentru a putea candida la alegerile prezidenţiale ca independent.

"Am făcut ultimele încercări în dorinţa de a menţine respectul pentru votul cetăţenilor (...) Personal trec printr-un foarte serios moment de reflecţie şi cu mare probabilitae vă spun în premieră că mâine voi lua o decizie, iar miercuri o voi aduce la cunoştinţa opiniei publice ", a declarat acesta.

Întrebat dacă părăseşte PNL, acesta a răspuns un "da" hotărât. De asemenea, acesta a declarat că ia în calcul chiar să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă ca şi independent.

"Voi rămâne o perioadă independent pentru că intenţionez chiar mai mult decât atât. Îmi voi anunţa intenţia de strângere a semnăturilor. Dacă semnăturile vor depăşi cifra prevăzută  de lege, am să candidez independent la preşedinţia României".

"Eu înainte de toate sunt senator de Braşov, ales într-un colegiu, unde cetăţenii au votat în proporţie de 90 la sută pentru demiterea lui Traian Băsescu la referendum şi 60 la sută pentru USL. (...) ", a mai adăugat acesta.

×
Subiecte în articol: prezidentiale independent candidatura
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close