Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu, despre cazul „Belina”: Ţinta este Liviu Dragnea. Când vrei să loveşti într-o structură, loveşti la cap

Olguţa Vasilescu, despre cazul „Belina”: Ţinta este Liviu Dragnea. Când vrei să loveşti într-o structură, loveşti la cap

Olguţa Vasilescu, despre cazul „Belina”: Ţinta este Liviu Dragnea. Când vrei să loveşti într-o structură, loveşti la cap
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Sep 2017   •   21:38

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri seara, referitor la începerea urmăririi penale pe numele lui Sevil Shhaideh şi al Rovanei Plumb că acestea nu ar trebui să demisioneze, precizând că „ţinta este Liviu Dragnea”.

„Din punct de vedere legal, nu există niciun fel de hotărâre de Guvern că se adoptă transferuri de proprietate între administraţii. Mai mult decât atât, nu s-a înstrăinat această proprietate, adică ea a rămas tot a statului. Este în patrimoniului Consiliului Judeţean, nu a fugit nimeni cu lacul, nu l-a mutat de acolo, nu l-a dat altcuiva. (...) Bineînţeles că ţinta este Liviu Dragnea. Când vrei să loveşti într-o structură, loveşti la cap ca să poţi să o distrugi”, a spus Vasilescu, vineri, la un post de televiziune.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu de către procurorii DNA în dosarul „Insula Belina”, a anunţat, vineri, Direcţia Naţională Anticorupţie.

În dosarul în care a fost pusă sub urmărire penală Sevil Shhaideh, vicepremier în Guvernul Tudose, DNA cere şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

Procurorii cer urmărirea penală pentru Rovana Plumb în legătură cu săvârşirea complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în exercitarea funcţiei ministeriale, se arată într-un comunicat al DNA.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close