Antena 3 CNN Politică Paleologu, despre excluderea din PNL: E o decizie abuzivă, o reacție a liderilor falși

Paleologu, despre excluderea din PNL: E o decizie abuzivă, o reacție a liderilor falși

Paleologu, despre excluderea din PNL: E o decizie abuzivă, o reacție a liderilor falși
de M.Z.    |    15 Iun 2016   •   18:24

Decizia luată în BNP al PNL este o reacție tipică "falșilor lideri", a liderilor politici care nu au simțul responsabilității, și este una abuzivă, a declarat deputatul Theodor Paleologu, miercuri, după ce conducerea liberală a decis excluderea din partid a sa și a senatorului Cristian Bodea, potrivit agerpres.ro.

"Sunt cazuri diferite. Domnul Bodea și cum mine nu am spus exact aceleași lucruri. Eu sunt cel care a prevenit partidul de multă vreme, în mod constant, asupra riscurilor de a pierde în mod rușinos și lamentabil la București. Este exact ce s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat mi-a dat dreptate. Ori, ce s-a întâmplat astăzi este reacția tipică a falșilor lideri, a liderilor care nu au simțul responsabilității, care nu văd, nu înțeleg ce se întâmplă și a căror singură reacție este să-l dea afară din partid pe cel care a avut dreptate. În mod normal, dacă oamenii ăștia erau lideri adevărați mă invitau cu covor roșu și-mi dădeau pe mână organizația PNL București. Sunt singurul care poate restabili partidul în București, pentru că înțeleg bine acest oraș și am spus exact ce trebuia să facem pentru a nu pierde Bucureștiul", a spus Paleologu.

Deputatul liberal a adăugat că "Bucureștiul putea să nu fie pierdut" de PNL la alegerile locale din 5 iunie și a acuzat conducerea PNL că a dat Capitala PSD și a Gabrielei Firea.

''Ei sunt cei care au dat Bucureștiul pe mâna PSD-ului - Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Bușoi și în mod special Cezar Preda, care prin tonul pe care l-a dat campaniei lui Cătălin Predoiu a făcut un imens rău partidului discreditându-l total pentru lunile care urmează", a mai spus Paleologu.

El a adăugat, cu titlu de "profeție", că sub actuala conducere "PNL București va ajunge sub 8%". "Ori, eu eram singurul care putea restabili situația. Și-au tăiat craca de sub picioare în mod iremediabil", a completat Paleologu.

Liberalul a evitat să spună dacă va contesta decizia luată de BPN, dar a precizat că se va consulta cu avocați în cursul serii. 

''Evident că e o decizie abuzivă. E aberant să dai afară pe cineva, nu numai pentru o opinie, ci, în plus, pentru o opinie corectă, care a fost validată de ce s-a întâmplat. E un imens abuz, nu are niciun fel de bază statutară această decizie, deopotrivă idioată și ticăloasă în ceea ce privește etica politică", a reafirmat el.

Paleologu a susținut că nu ia în calcul să se îndrepte spre un alt proiect politic.

''Eu îmi văd de cursurile mele, fundația Paleologu iradiază în societate, iradiază cultură, cunoaștere. Cred că fac un lucru extrem de important pentru societatea românească cu cursurile mele. Păcat că liderii partidului nostru sunt atât de opaci la orice fel de informație de calitate, nu înțeleg ce se întâmplă în București. Așa cum spuneam și săptămânile trecute, avem o conducere lamentabilă, iar decizia de astăzi este confirmarea caracterului lamentabil al acestei conduceri care ne dirijează direct spre un dezastru încă și mai mare decât cel de la alegerile locale din București", a conchis Paleologu.

×
Subiecte în articol: Theodor Paleologu PNL
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close