Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării: Eu știu că nu am încălcat legea

Paul Stănescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării: Eu știu că nu am încălcat legea

Paul Stănescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării: Eu știu că nu am încălcat legea
17 Oct 2017   •   10:21

Paul Stănescu, propunerea PSD pentru postul de ministru al Dezvoltării, a declarat, marți dimineață, că nu are nicio calitate în dosarul deschis de DNA vizavi de problemele de la Primăria Slatina.

”Nu e problema mea. E o acțiune in rem. Tot ce se spune acolo e vorba de Primăria municipiului Slatina. Eu am fost președinte de Consiliu Județean. Nu cred că mi se poate reproșa ceva. Eu știu că nu am încălcat legea”, a spus Paul Stănescu. 

Întrebat dacă se va face o nominalizare, în cazul în care președintele Iohannis l-ar respinge pentru portofoliul Dezvoltării, Paul Stănescu a declarat că ”PSD este un partid mare și poate veni cu o altă nominalizare”.

"N-am nicio informaţie de la Palatul Cotroceni. Aşa cum v-am spus ieri, nici nu întreb lucrul ăsta. E la latitudinea preşedintelui României, atunci când dânsul va spune, sigur eu voi merge la Cotroceni. (...) Nu am fost contactat, nu ştiu. Nu am mai fost ministru, înţeleg că nu faci o facultate pentru a fi ministru (...). Aştept să vedem ce spune preşedintele României", a declarat Paul Stănescu.

Propunerile de numire a noilor miniştri - Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor şi Marius Nica la Fonduri Europene - au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Se vehiculează că preşedintele va respinge cel puţin un nume de pe lista lui Dragnea. Sursele politice susțin că Iohannis ar intenţiona să-l respingă pe Paul Stănescu, propus pentru Ministerul Dezvoltării.


 

 

 

×
Subiecte în articol: Ministerul Dezvoltarii
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close