Antena 3 CNN Politică Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA, mi-a zis că se va spune că influenţez justiţia

Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA, mi-a zis că se va spune că influenţez justiţia

Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA, mi-a zis că se va spune că influenţez justiţia
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mar 2015   •   21:21

Premierul Victor Ponta a declarat că a vrut să o însoţească pe mama lui, Cornelia Naum, la DNA Ploieşti, când a fost citată la audieri, însă aceasta l-a refuzat, astfel încât să nu se interpreteze că vrea să influenţeze justiţia, informează Agerpres.
   
"I-am spus că merg cu ea la DNA, nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc. Ca de fiecare dată, ea a fost mai puternică şi mi-a zis: "Stai acasă, că o să înceapă toată propaganda băsistă, cum influenţezi tu justiţia. Mă descurc eu foarte bine, nu am nevoie". Şi cu siguranţă a făcut-o. Nu vreau să sune hazliu, dar cred că sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi prim-ministru şi o să mai fiu cu mult după ce nu o să mai fiu prim-ministru. Mama mea e cu mult înaintea funcţiei de prim-ministru", a spus Ponta la un post de televiziune.
   
Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, susţine că nu are nicio legătură cu firma ginerelui său, Iulian Herţanu, şi că nu cunoaşte activitatea pe care acesta o desfăşura, ea spunând că întregul scandal îl are ca ţintă pe premier şi că dacă l-ar putea convinge, l-ar ruga să demisioneze.
   
Cornelia Naum a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că întregul scandal în care a fost implicată după arestarea ginerelui său, Iulian Herţanu, îl are ca ţintă pe premier.
   
Ea a fost întrebată şi de ce nu a vrut ca fiul ei să o însoţească la DNA Ploieşti.
  
Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată, joi, timp de proximtiv o oră, la DNA Ploieşti, în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu. Ea a aşteptat timp de aproximativ 40 de minute pe holul DNA Ploieşti până când a intrat la audieri.

   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close