Antena 3 CNN Politică Ponta explică de ce a semnat acordul cu preşedintele: "O criză politică pentru România acum ar fi fost un lucru foarte rău"

Ponta explică de ce a semnat acordul cu preşedintele: "O criză politică pentru România acum ar fi fost un lucru foarte rău"

Ponta explică de ce a semnat acordul cu preşedintele: "O criză politică pentru România acum ar fi fost un lucru foarte rău"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Dec 2012   •   13:33

Premierul Victor Ponta consideră că semnând pactul cu preşedintele Traian Băsescu a făcut "ceea ce trebuia să facă" şi spune că, în acest fel, a dorit să evite o criză politică în România.

"Am considerat şi îmi asum faptul că o criză politică pentru România acum ar fi fost un lucru foarte rău. Ar fi fost rău să nu avem guvern, să nu avem buget. (...) Cred că am făcut ce trebuia să fac ca lider ales în această ţară", a declarat prim-ministrul Victor Ponta, miercuri, după ce a prezentat lista noilor miniştri din cabinetul Ponta II.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, în debutul CExN al PSD, că acordul pe care l-a semnat cu preşedintele Traian Băsescu conţine o frază în care se arată că cei doi vor folosi persoana a doua plural şi nu vor utiliza epitete sau comparaţii din regnul animal.
   
Ponta a adăugat că Băsescu nu l-a anunţat că va înmâna documentul liderilor europeni şi că va face acest gest în faţa camerelor de luat vederi, dar că nu a fost deranjat de acest gest.

Preşedintele Traian Băsescu a fost surprins joi seară, la poza cu liderii de grup pe care a făcut-o la Bruxelles, în timp ce i-a dat câteva documente preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz.

Citeşte Misterul biletului de la Bruxelles. Ce conţine documentul pe care i l-a dat Băsescu preşedintelui PE




×
Subiecte în articol: Victor Ponta criza politica
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close