Antena 3 CNN Politică Ponta: Îmi este milă de preşedintele Băsescu. Nu cred că este foarte conştient de ce i se întâmplă

Ponta: Îmi este milă de preşedintele Băsescu. Nu cred că este foarte conştient de ce i se întâmplă

Ponta: Îmi este milă de preşedintele Băsescu. Nu cred că este foarte conştient de ce i se întâmplă
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mai 2014   •   10:22
Premierul Victor Ponta a participat la depunerea candidaturii lui Mihnea Costoiu pentru alegerile parlamentare parţiale din Gorj, unde a explicat că îl bucură orice conflict cu Partidul Mişcarea Populară, "partidul domnului Băsescu". 
 
Premierul a comentat pozele pe care le-a făcut preşedintele Traian Băsescu cu însemnele PMP, alături de mai mulţi lideri ai partidului, printre care şi Elena Udrea.
 
"Şi eu sunt în campanie şi port însemnele României şi UE. Un preşedinte ar trebui să fie mândru de România, nu de un partid, ci de întreaga ţară, dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Mă bucură orice conflict cu partidul domnului Băsescu, înseamnă că fac lucruri bune."
 
De asemenea, premierul a arătat că o eventuală reevaluare a lui Vasile Blaga şi a Elenei Udrea de către Crin Antonescu ar fi o greşeală.
 
"Eu sunt convins că cei mai mulţi dintre liberali sunt alături de ideea pentru care am format USL şi nu se regăsesc lângă domnul Blaga sau domnul Udrea. Am auzit că este o idee a domnului Antonescu, să fie alături de Blaga şi Udrea. Cred că este o greşeală. Spuneam că niciodată nu îi vom reevalua pe aceştia şi sunt sigur că cei mai mulţi dintre liberali sunt alături de această idee."
 
Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Ponta nu a negat, dar a menţionat că dacă va avea loc un astfel de anunţ, va fi făcut la Gorj.
 
"Cu siguranţă, dacă voi candida, voi anunţa la Gorj. Vă aduceţi aminte că nu am candidat pentru nicio funcţie decât după ce am avut acordul oamenilor de la Gorj."
 
Ponta a explicat că i s-a făcut milă de preşedintele Traian Băsescu.
 
"Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ. Să te îmbraci în alb ca cine ştie ce adolescent târziu şi să îţi faci poze cu o adolescentă târzie... Mie mi-e milă de dânsul. Eu nu cred că este foarte, foarte conştient de ce i se întâmplă."
 

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close