Antena 3 CNN Politică Ponta: În cea mai rea variantă pentru România, ultima zi în care Traian Băsescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Ponta: În cea mai rea variantă pentru România, ultima zi în care Traian Băsescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Ponta: În cea mai rea variantă pentru România, ultima zi în care Traian Băsescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie
de S.T.    |    04 Sep 2014   •   23:32

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", că nu vrea să se pronunţe cu privire la o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, adăugând că dacă Tăriceanu vine cu argumente solide, el şi PSD vor susţine demersul.

Dacă Traian Băsescu încalcă Constituţia şi face rău României, bineînţeles că nu vom sta să aşteptăm să se termine mandatul", a spus premierul.

"Nu vom accepta şi nu are cum Traian Băsescu să mai dea o lovitură de stat. În cea mai rea variantă pentru România, ultima zi a lui Traian Băsescu la Cotroceni va fi pe 22 decembrie (…). Istoria are un umor extrem de negru. A mai plecat cineva de la putere pe 22 decembrie, în '89. Eu cred că Ceauşescu a făcut rău României, dar a făcut şi bine, spre deosebire de Băsescu”, a mai spus Ponta.

Vă amintim că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este de părere că modul în care a acţionat preşedintele Traian Băsescu în privinţa desemnării comisarului european din partea României impune suspendarea sa din funcţie.

Citeşte şi:

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Problema României este lupta cu cei care vor răul României. Tot acest sistem trebuie să dispară

Ponta: Să spui că dai arme Ucrainei este un gest de maximă iresponsabilitate

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".



×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close