Antena 3 CNN Politică Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în şedinţa de Guvern

Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în şedinţa de Guvern

Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în şedinţa de Guvern
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    26 Aug 2015   •   13:45

Premierul Victor Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în şedinţa de Guvern. 

 
Victor Ponta i-a spus pe un ton ironic că agricultura nu mai trebuie să stea la voia naturii şi i-a cerut lui Constantin să demareze programul naţional de irigaţii.

"Suntem de acord cu proiectul pe irigaţii. Numai când e secetă de aducem aminte. Cât a fost bine trei ani la rând, am uitat de irigaţii. Haideţi să facem programul, că nu poţi să stai tot timpul la voia naturii", a spus Ponta.

În replică, şeful de la Agricultură a precizat că nu a uitat niciodată că poate apărea seceta.
 
"Eu am propus pe şapte ani, dar vreau să spun că noi nu am uitat niciodată că poate apărea seceta şi am început programul pe infrastructura secundară şi terţiară din 2013 şi acum trebuie s-o începem pe cea principală", a arătat ministrul Agriculturii.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a propus marţi, în Comisia pentru agricultură din Camera Deputaţilor, încheierea unui acord politic pe următorii şapte ani pentru refacerea irigaţiilor, în timp ce preşedintele comisiei, Nini Săpunaru (PNL), a solicitat un acord pentru agricultură, sub patronajul lui Klaus Iohannis.
 
El susţine că este nevoie de un acord politic, pentru că un singur an, cât mai are actuala guvernare, nu este suficient pentru finalizarea proiectului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close