x close

Fii alături de noi!

Posibile nume ale viitorului PREMIER, dacă Ponta va câştiga alegerile. Mugur ISĂRESCU, pe listă

de O.P.   •   04 Noi 2014   •   05:39
UPDATE: Sunt mai multe nume de politicieni care ar putea obţine funcţia de premier, dacă Victor Ponta va câştiga turul doi al ALEGERILOR PREZIDENŢIALE. Iată cum arată lista:
- Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului
- Mircea Geoană, senator PSD
- George Maior, şeful SRI
- Liviu Dragnea, secretar general PSD
- Mugur Isărescu, guvernatorul BNR

UPDATE: Victor Ponta ar putea anunţa astăzi numele viitorului premier al României, dacă va fi ales preşedinte. Liderul PSD spune că de la ora 17.00, va avea o discuţie cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi va lansa invitaţia de refacere a USL, cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

În schimb, Klaus Iohannis nu vrea să negocieze cu candidaţii care nu intră în  turul doi, dar îi cheamă pe oamenii de dreapta alături de el, inclusiv pe Crin Antonescu.

Pe de altă parte, Iohannis a anunţat că a cerut echipei sale să negocieze cu reprezentanţii lui Ponta, astfel încât cei doi candidaţi rămaşi în cursă să participe la una sau chiar mai multe dezbateri televizate.

Premierul Ponta a convocat liderii PSD din teritoriu pentru o analiză a rezultatelor din primul tur al alegerilor prezidenţiale. În plus, se va discuta şi despre refacerea USL cu Partidul Liberal Reformator.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat că este posibil la şedinţa partidelor care susţin guvernarea, să apară tandemul preşedinte-premier.

În schimb, Klaus Iohannis refuză orice fel de negociere cu vreunul dintre candidaţii care au ieşit din cursă.

Klaus Iohannis face un apel către toţi oamenii care se consideră de dreapta, inclusiv la Crin Antonescu, să vină alături de el în competiţia împotriva lui Victor Ponta.
poza

Actualitate

S-a apucat de sport și totuși soțul ei a cerut divorțul. Cum a ajuns să arate femeia după doar câteva luni

In 2011, Kailin cantarea 90 de kilograme si traia departe de sotul ei, un soldat in marina militara, scrie kanald.ro. Tanara a vrut sa ii faca o surpriza barbatului in momentul in care urma sa se intoarca acasa din...

25 Iul 2016  •  22:47

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Ramona Gabor a apărut așa într-o fotografie. Fanilor nu le vine să creadă că așa ceva s-a întâmplat

Ramona Gabor duce o viață de huzur. Din ce în ce mai puțin prin România, sora Monicăi Gabor încinge imaginația bărbaților de pe plajele din Dubai, Mexic sau Miami, scrie click.ro. Chiar și...

25 Iul 2016  •  22:31

sati