Antena 3 CNN Politică Preşedintele Traian Băsescu, întâmpinat de protestatari şi susţinători, la Convenţia PDL

Preşedintele Traian Băsescu, întâmpinat de protestatari şi susţinători, la Convenţia PDL

Preşedintele Traian Băsescu, întâmpinat de protestatari şi susţinători, la Convenţia PDL
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Mar 2013   •   10:28


Preşedintele Traian Băsescu a fost acompaniat de un grup de susţinători care i-au cântat, în drumul spre intrarea Romexpo, "I love you, Băse", pe ritmurile piesei "Can't take my eyes off you."

Preşedintele nu a făcut declaraţii la intrarea la Convenţie dar este aşteptat să susţină un discurs delegaţilor PDL.

Democrat-liberalii se reunesc, sâmbătă, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL, la  Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele dintre candidaţii Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei, deznodământul competiţiei fiind imprevizibil.

În acelaşi timp, deputatul PSD Mihai Sturzu şi câteva zeci de tineri protestează la Romexpo.

"Avem o scrisoare pe care vrem să o adresăm Monicăi Macovei şi lui Cristian Preda. Suntem nişte oameni destul de tineri şi cu  multă grijă pentru viitorul ţării noastre şi am observat că de fiecare dată când se vorbeşte despre interesul naţional aceşti europarlamentari români fac exces de zel, dar de fapt ei negociază cu Laszlo Tokes şi cu Viktor Orban", a motivat Sturzu gestul celor câteva zeci de tineri de a protesta la Convenţia PDL.
   
El a arătat că protestatarii cred că interesul naţional nu se negociază cu astfel de oameni şi orice fel de astfel de prietenie cu acest tip de polticieni face mai mult rău ambelor popoare.
   
Sturzu a spus că nu reprezintă PSD în acest protest.
   
"Nu reprezint PSD, suntem nişte oameni de pe Facebook. Nu are nicio încărcătură politică", a susţinut Sturzu. Reprezentanţii Jandarmeriei au venit la protest şi au acordat un prim avertisment, solicitând dispersarea protestatarilor.
   
După acest prim avertisment, tinerii au părăsit incinta Romexpo, rămând doar Mihai Sturzu, pentru a înmâna scrisoarea europarlamentarilor PDL.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close