Antena 3 CNN Politică PSD, abandonat de PNL în Comisia Nana

PSD, abandonat de PNL în Comisia Nana

PSD, abandonat de PNL în Comisia Nana
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    03 Apr 2014   •   12:29

PSD-iştii au rămas singurii investigatori în comisia Nana. Liberalii care fac parte din comisie nu vin la şedinţe din motive personale. Drept urmare, raportul final nu poate fi adoptat.

Liberalul Corneliu Dobriţoiu spune că cei patru reprezentanţi PNL ar avea anumite temeri faţă de ANI sau de alte instituţii, dar nu se pune problema unei dispoziţii de partid.

Ieri, Comisia Nana a făcut o descoperire importantă în cazul terenului agricol achiziţionat de familia Băsescu. Firma care a vândut proprietatea a fost înfiinţată special pentru această tranzacţie şi desfiinţată imediat după vânzare-cumpărare.

Comisia Nana a aflat că opt persoane, toate cu domiciliul în sectorul 5 al Capitalei unde îşi avea sediul şi firma respectivă, au fost iniţial împroprietărite cu terenurile care au ajuns la fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 
Adrian Rădulescu a vorbit cu administratorul firmei care avea în arendă terenul de la Nana înainte de a fi cumpărat de Ioana Băsescu.

Reprezentantul firmei Amigo a dezvăluit membrilor comisiei Nana că Rădulescu nu i-a spus cine urma să cumpere moşia. 

Citiţi şi Nepotul lui Adrian Rădulescu, consilier al lui Băsescu, implicat în evaziune fiscală

×
Subiecte în articol: Nana comisia nana Ioana Basescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close