Antena 3 CNN Politică PSD trimite luni noile propuneri de miniștri la Palatul Cotroceni

PSD trimite luni noile propuneri de miniștri la Palatul Cotroceni

PSD trimite luni noile propuneri de miniștri la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
13 Oct 2017   •   13:07

Partidul Social Democrat trimite luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de miniștri pentru portofoliile de la Transporturi, Dezvoltarea Regională și Fondurile Europene, după ce Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc, respectiv Rovana Plumb au demisionat din funcții în ședința CExN al PSD de joi seară.

"Au spus că în primul rând nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare şi de a afecta activitatea guvernamentală", a spus Dragnea. 

Potrivit acestuia, Sevil Shhaideh a spus că vrea să aibă demnitate. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, la fabrica Ford din Craiova, că își dorește un guvern format din "oameni curaţi", care nu au niciun fel de probleme de integritate.

"Nu mă interesează dacă primesc demisii sau demiteri, important este să fie o echipă guvernamentală care nu are probleme de integritate, o echipă guvernamentală care este dispusă să meargă înainte şi să-şi facă treaba. (...) Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în primul rând al funcţiilor statului, nimic împotriva persoanelor fizice, dar în politică nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie aşa cum funcţionează în justiţie. Prezumţia de nevinovăţie funcţionează pentru o persoană care merge în faţa justiţiei, pentru un politician care merge în faţa poporului contează integritatea, adică să nu fie suspectat de nimic", a mai spus Iohannis. 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close