Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Marian Vanghelie, următorul arestat din PSD

Radu Tudor: Marian Vanghelie, următorul arestat din PSD

Radu Tudor: Marian Vanghelie, următorul arestat din PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    21 Oct 2014   •   19:58

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că următorul greu al PSD care va fi arestat ar putea fi Marian Vanghelie.

La Parchetul General e un dosar foarte foarte complicat care îl vizează şi pe Marian Vanghelie. Au fost audiaţi deja peste 20 de angajaţi ai Primăriei sectorului 5 şi înţeleg că situaţia e destul de complicată”, a spus Radu Tudor, marţi, la Antena 3.

E vorba de o sumă de peste 50 de milioane de euro”, a precizat jurnalistul.

Nu ştiu dacă Marian Vanghelie este sau nu vinovat. Cert este că el e vizat în acel dosar şi faptul că Hrebenciuc este cerut la arestare de DNA, făcând parte din aceeaşi grupare, cred că şi Marian Vanghelie urmează acelaşi traseu”, a mai spus Radu Tudor.

Radu Tudor scrie, pe blogul său, că încă “din anul 2010, SRI monitorizează cu mandat de siguranţă naţională o grupare de politicieni şi generali sub motivaţia că aceştia ar fi constituit o structură informativă privată, un soi de serviciu secret paralel care culegea informaţii de la instituţiile statului şi le folosea în interes privat”.

“Au trecut 4 ani de atunci şi indivizii tot supravegheaţi sunt. Din grupare ar face parte, potrivit surselor, Viorel Hrebenciuc-Marian Vanghelie-gen. Dumitru Iliescu (fost şef SPP) – gen Cătălin Voicu, fost senator PSD împreună cu alţi politicieni şi generali ce au lucrat în diferite servicii secrete în ultimii 20 de ani”, mai scrie jurnalistul.

“Văzând ce a făcut azi Hrebenciuc şi cum rând pe rând apar în public toţi membrii grupării vizate de SRI din 2010, un lucru îmi este cât se poate de clar : foarte probabil, urmează să fie arestat Marian Vanghelie. Dosarul este deja gata, datele sunt spectaculoase, sumele impresionante. Vanghelie este cel mai potent financiar membru al grupului. Eliminarea lui ar însemna sucombarea celorlalţi”.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii "La ordinea zilei".






×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close