Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Năstase, după victoria în faţa DNA: Banii nu îmi aparţin

Reacţia lui Năstase, după victoria în faţa DNA: Banii nu îmi aparţin

Reacţia lui Năstase, după victoria în faţa DNA: Banii nu îmi aparţin
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Iul 2015   •   19:44
Fostul premier Adrian Năstase reacţionează pe blog după victoria obţinută în faţa DNA şi spune că este "o decizie firească". 
 
Despre suma de bani care a fost sub sechestru, Năstase susţine că nu este a lui, dar dacă instanţa a decis să i-o atribuie, nu va refuza.
 
"Astăzi, instanta civilă s-a pronuntat asupra actiunii inaintate pentru ridicarea sechestrului asupra bunurilor noastre imobile si mobile. Era o decizie firească, in conditiile in care achitasem sumele considerate de ICCJ drept prejudiciu si pentru care fusese instituit sechestrul asigurator.
 
Cu privire la suma de 118.650 USD, asupra căreia s-a instituit, de asemenea, sechestrul asigurător prin Ordonanta nr. 27/P/2008, menţionez că, deşi pe tot parcursul procesului penal am arătat instantei de judecată, atât în faza fondului cât şi în cea a recursului, că aceasta nu îmi aparţine, prin Sentinţa penală nr. 176/20.01.2012, mentinută prin Decizia nr. 160/20.06.2012 instanţa (ICCJ) a înţeles să mi-o atribuie.
 
Aşa cum am susţinut pe tot parcursul procesului penal că nu sunt vinovat de săvârşirea faptelor penale ce mi-au fost imputate, însă, am executat toate OBLIGATIILE stabilite în sarcina mea, atât cele de natură penală cât şi cele de natură civilă, în acelaşi fel înteleg să duc la îndeplinire dispoziţiile instantei şi sub aspectul DREPTURILOR ce mi le conferă", a scris, luni, Adrian Năstase pe blogul personal.
 
Adrian Năstase, VICTORIE împotriva DNA. Procurorii, obligaţi să ridice sechestrul de pe casa din Zambaccian

Reacţia lui Năstase a fost prezentată luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close