Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Cu cine veţi vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale? Sondaj: Ponta - 54%, Iohannis - 46% în turul doi

Cu cine veţi vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale? Sondaj: Ponta - 54%, Iohannis - 46% în turul doi

Cu cine veţi vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale? Sondaj: Ponta - 54%, Iohannis - 46% în turul doi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    11 Noi 2014   •   11:32

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, ar câştiga cu 54% turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, în timp ce contracandidatul său, liberalul Klaus Iohannis, ar obţine 46%, arată un sondaj CURS Avangarde.

Potrivit cercetării sociologice, peste 46% dintre cei intervievaţi se declară interesaţi de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, 37% sunt interesaţi, 11% puţin interesaţi iar 6% susţin că nu sunt deloc interesaţi de scrutinul de duminică.

De asemenea, 57% dintre cei chestionaţi susţin că sigur vor vota pe 16 noiembrie, 20% declară că probabil vor vota, 16% nu s-au hotărât dacă votează sau nu, 3% spun că cel mai probabil nu îşi vor exercita dreptul la vot, în vreme ce 4% afirmă că nu vor vota cu siguranţă.

Sondajul a fost realizat în intervalul 7-9 noiembrie, pe un eşantion de 2.000 de respondenţi cu vârsta de peste 18 ani iar marja de eroare este de plus/minus 2,2%.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close