Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Teodor Meleşcanu: Sunt şanse mari să dau voturile mele lui Victor Ponta, în turul II

Teodor Meleşcanu: Sunt şanse mari să dau voturile mele lui Victor Ponta, în turul II

Teodor Meleşcanu: Sunt şanse mari să dau voturile mele lui Victor Ponta, în turul II
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Noi 2014   •   22:05
Candidatul independent pentru postul de şef al  statului, Teodor Meleşcanu, a explicat, în direct la Antena 3, că a fost surprins de scorul Monicăi Macovei, dar că pentru restul de candidaţi independenţi a fost relativ previzibil, având în vedere că nu au existat partide politice implicare pentru aceştia. 
 
"Reacţia normală ar fi că în pricinpal s-au clasat cei care au avut partide sau alianţe de partide. O surpriză este doamna Macovei, candidat independent. Apoi, restul candidaţilor au avut scoruri foarte mici, ceea ce înseamnă că ideea de candidat independent este încă prea devreme în România. Eu personal nu sunt mulţumit de acest rezultat. E foarte simplu, eu am venit cu un profil de preşedinte echilibrat, neconflictual. Cu cât li s-a spus oamenilor că voi folosi informaţiile la care aveam acces din timpul mandatului de la SIE şi cred că se poate vedea foarte clar cine a folosit informaţii venite de la servicii."
 
Întrebat dacă încă există o competiţie între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, primii doi clasaţi în exit-poll-uri, Meleşcanu a explicat că este o competiţie care încă se joacă. 
 
"În mod real se joacă şi turul II. Se pot face diverse calcule aritmetice. Ceea ce pot spune este că va fi obligatoriu, cel puţin în turul II, să se facă şi o dezbatere între candidaţi, pentru ca lumea să vadă programele propuse. Nu cred că voturile se vor duce automat într-un singur loc sau altul."
 
Întrebat dacă va negocia voturile pentru turul II în favoarea lui Victor Ponta, Meleşcanu a răspuns evaziv, dar a dat de înţeles că aşa se va întâmpla. "Este o posibilitate, nu sunt decât două posibilităţi. Sunt şanse mai mari să fie Ponta, da."
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close