Antena 3 CNN Politică Simpatizanţii lui Băsescu se simt TRĂDAŢI de susţinerea preşedintelui pentru Elena Udrea

Simpatizanţii lui Băsescu se simt TRĂDAŢI de susţinerea preşedintelui pentru Elena Udrea

Simpatizanţii lui Băsescu se simt TRĂDAŢI de susţinerea preşedintelui pentru Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2014   •   10:46
Simpatizanţii lui Traian Băsescu se simt trădaţi de alegerea de a o susţine pe Elena Udrea la prezidenţiale. Importanţi oameni politici, apropiaţi ai preşedintelui, consideră că nu a fost prea inspirat când a ales sa o promoveze în campanie pe Elena Udrea. 
 
Nici jurnaliştii din presa pro-Băsescu nu s-au arătat prea încântaţi de alegerea sa. 
 
Foştii apropiaţi ai lui Traian Băsescu sunt umiţi de uşurinţa cu care şeful statului s-a apropiat din nou de Elena Udrea, după ce în campania referendumului de suspendare o îndepărtase pentru că îi dăuna imaginii. 
 
Alţi membri ai Partidului Mişcarea Populară s-au plâns că au primit pe e-mail ce trebuie să spună despre întâlnirea dintre Udrea şi Băsescu de la Cotroceni. 
 
Chiar dacă durerea în rândul susţinătorilor lui Băsescu este mare, foştii consilieri preferă să voteze alţi candidaţi decât să renunţe la actualul preşedinte. 
 
Secretarul general al Institutului Social Democrat "Ovidiu Şincai", Adrian Marius Dobre, a fost invitatul Andreei Stroe în emisiunea "News Magazine" şi a explicat de ce este importantă candidatura Elenei Udrea, în opinia sa. 
 
"Candidatura Elenei Udrea nu trebuie neglijată dintr-un motiv foarte simplu: Elena Udrea nu joacă acest meci pentru a câştiga. Se vede din reacţiile domniei sale. Dar Elena Udrea are rolul de a agita această campanie, de a acuza, de a arunca invective, de a monopoliza spaţiul media cu acuzaţii. Nu pot să cred că dânsa nu realizează că nu va lua mai mult de 3% în primul tur."
 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close