Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINŢĂ CU MOARTEA jurnaliştii

Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINŢĂ CU MOARTEA jurnaliştii

Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINŢĂ CU MOARTEA jurnaliştii
de M.Z.    |    12 Iul 2015   •   22:49
Medicul Lucian Eva, fratele procurorului corupt Emilian Eva, a ameninţat cu moartea o echipă de jurnalişti a Antenei 3. Dezvăluirea a fost făcută duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
S-a întâmplat pe 11 iulie, când o echipă a Antenei 3 a mers la conacul procurorului Emilian Eva, aflat acum în arest, pentru a filma domeniul acestuia.
 
Echipa de corespondenţi a televiziunii a fost blocată pe stradă, pe drum public, de către medicul Lucian Eva, care i-a ameninţat cu moartea pe ziarişti şi i-a înjurat.

"Am înţeles situaţia, trebuie să-mi iau puşcă", a spus Lucian Eva, chiar de faţă cu Poliţia.
 
Chiar de faţă cu Poliţia, fratele procurorului Emilian Eva, medicul Lucian Eva - care este managerul Spitalului Nicolae Oblu din Iaşi - ameninţa presa, că era pe domeniu public.  

Medicul Eva le-a "însăilat" poliţiştilor o poveste, cum că jurnaliştii Antenei 3 i-au filmat casa şi nu aveau dreptul, astfel că i-ar fi timorat familia.
 
De fapt, echipa de corespondenţi voia să filmeze conacul procurorului Emilian Eva, anchetat de poliţişti, iar casa acestuia este vizavi de cea a fratelui său, medicul Lucian Eva.
 
Procurorul din dosarul "Telepatia", Emilian Eva, a fost arestat după ce a fost audiat în dosarul în care este acuzat de mai multe infracţiuni, între care spălare de bani, luare de mită şi fals în declaraţii. 
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close