Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, revenire spectaculoasă în viața publică. Fostul premier ar putea primi un post de ambasador

Sorin Grindeanu, revenire spectaculoasă în viața publică. Fostul premier ar putea primi un post de ambasador

Sorin Grindeanu, revenire spectaculoasă în viața publică. Fostul premier ar putea primi un post de ambasador
25 Aug 2017   •   11:23

Premierul Mihai Tudose a afirmat, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, pentru Antena 3, că există „discuții avansate” care au în vedere oferirea lui Sorin Grindeanu unei funcții publice, posibil un post de ambasador, în viitorul apropiat.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă confirmă informația că Sorin Grindeanu ar putea deveni ambasador, în timpul mandatului său, premierul a răspuns: „Am vorbit la nivel şi personal, şi politic şi într-o echipă de partid, fiindcă totuşi Sorin Grindeanu a fost premierul României şase luni de zile, cu un bagaj de informaţii acum şi cu o experienţă care pot fi folosite pentru România. Şi, da, avem o discuţie în acest sens cu domnia sa. E o discuţie destul avansată, aşteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este o într-o deplasare cu familia, şi cred că la începutul săptămânii îl vom aşeza cumva. Poate fi util pentru țară”, a spus premierul.

Sorin Grindeanu a fost demis pe 21 iunie, prin moțiune de cenzură, de propriul partid, după numai șase luni de mandat. Anterior, Grindeanu pierduse sprijinul coaliției de guvernare, care i-a cerut demisia, însă acesta a refuzat să plece din funcție.

 

 

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose Sorin Grindeanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close