Antena 3 CNN Politică Sorina Plăcintă: Nu noi am ieşit din partid, partidul a ieşit din noi

Sorina Plăcintă: Nu noi am ieşit din partid, partidul a ieşit din noi

Sorina Plăcintă: Nu noi am ieşit din partid, partidul a ieşit din noi
de S.T.    |    18 Iun 2012   •   19:56

Senatoarea Sorina Plăcintă a fost invitata Alessandrei Stoicescu, luni, la emisiunea "100 de minute".

Fosta senatoare a Partidului Democrat Liberal a vorbit despre motivele care au făcut-o să plângă în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

"A fost un cumul de nemulţumiri. La un moment dat lucrurile politice îţi vizează şi viaţa. Fără să vrei îţi dai cuvântul unor oameni din jurul tău şi simţi că nu poţi să faci nimic. (...) Nu noi am ieşit din partid, partidul a ieşit din noi ", a spus Sorina Plăcintă, la Antena 3.

Referitor la reacţia ei din plenul Parlamentului, când a izbucnit în plâns ca urmare a unei discuţii cu Elena Udrea, Sorina Plăcintă a spus că nu a fost ameninţată, ci doar ascultată.

"Elena Udrea nu m-a ameninţat, doar m-a ascultat. Eu spuneam tot ceea ce încercasem să spun de foarte multe ori", a afirmat Sorina Plăcintă.

Potrivit acesteia, liderii Partidului Democrat Liberal "nu aveau timp să asculte".

Senatoarea Sorina Plăcintă a declarat că a luat decizia de demisiona din PNL, şi de se înscrie în PNL, atunci când a venit să voteze moţiunea.

"Nu e suficient să aduci bani într-un judeţ, dacă nu ai timp să discuţi", a mai spus ea.

Sorina Plăcintă a precizat că s-a înscris în Partidul Democrat din anul 1997 şi a ajutat foarte mult acest partid.

"Nu mi s-a părut normal ca premierul Răzvan Ungureanu să ştie că are o moţiune de cenzură şi să nu vină să vorbească cu cei care ar trebui să-l susţină. Nu are importanţă că nu era la PDL, dar avea nevoie de votul colegilor", a adăugat Sorina.

"Acest partid a făcut implozie pentru că s-a distanţat conducerea faţă de ceilalţi încât nu a mai găsit posibilitatea de a discuta", a conchis senatoarea Sorina Plăcintă.



×
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close