Antena 3 CNN Politică Şova, atac la Iohannis: Atunci când vorbeşti puţin, ori eşti filosof, ori nu te duce capul. Şi filosof nu mi s-a părut...

Şova, atac la Iohannis: Atunci când vorbeşti puţin, ori eşti filosof, ori nu te duce capul. Şi filosof nu mi s-a părut...

Şova, atac la Iohannis: Atunci când vorbeşti puţin, ori eşti filosof, ori nu te duce capul. Şi filosof nu mi s-a părut...
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Oct 2014   •   20:52

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, este de părere că "atunci când vorbeşti puţin, ori eşti filosof, ori nu te duce capul", referindu-se la candidatul ACL la prezindenţiale, Klaus Iohannis, pe care îl numeşte "gângav".

"Din punctul meu de vedere, ca adversar (Klaus Iohannis - n.r.), cineva mai gângav şi mai inoportun din PNL nu se putea, deci pentru mine este o soluţie ideală", a spus Dan Şova, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.

Întrebat de moderatoare ce înţelege prin termenul "gângav", social-democratul a răspuns:

"Gângav, în sensul să atunci când vorbeşti puţin, ori eşti filosof, ori nu te duce capul. Gângav înseamnă atunci când eşti încet la minte.

Eu cred că domnul Iohannis este un tip mai încet la minte, pentru că atunci când vorbeşti puţin, ori eşti filosof, ori eşti mai încet la minte. Şi filosof nu mi s-a părut, ca să fiu cinstit", a replicat Şova.

Social-democratul se bucură, totuşi, că PSD va avea un contracandidat slab din partea ACL.

"Este excelent cât e de slab candidatul PNL, nu se putea o opţiune mai bună. (...) Deci, cred că este bun ca şi candidat împotriva noastră", a încheiat Dan Şova.

Citiţi şi Dan Şova: E o greşeală să-l ai pe Antonescu la dispoziţie şi să candidezi cu Iohannis

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close