Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Partener pentru alegerile prezidenţiale ar fi Victor Ponta

Tăriceanu: Partener pentru alegerile prezidenţiale ar fi Victor Ponta

Tăriceanu: Partener pentru alegerile prezidenţiale ar fi Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2014   •   19:50
Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", la Antena 3, că preşedintele Băsescu probabil îşi doreşte un tandem cu Emil Boc, pe sistemul rusesc.
 
"Eu am spus de multă vreme că preşedintele Băsescu nu va ieşi din politică dar acum am senzaţia că admiraţia pentru stilul autoritar-dictatorial al lui Putin este mult mai mare. Probabil se gândeşte la tandemul Putin - Medvedev şi ar vrea să facă acelaşi lucru şi acum, cu Boc. Boc nu a făcut mare lucru ca să aibă un suport suficient ca să poată candida cu succes la prezidenţiale."
 
Tăriceanu a glumit şi a arătat că preşedintele Băsescu a fost premier de facto în timpul mandatului lui Emil Boc şi acum doreşte să facă mutarea invers. 
 
"Noi ştim, când a fost Boc premier, premier de facto era Băsescu. Acum vrea să devină premier şi să fie preşedinte de facto. Dacă lucrurile acestea merg în Rusia, într-o ţară din UE nu merg."
 
Întrebat cine ar putea să îi fie partener în alegerile prezidenţiale, Tăriceanu l-a numit pe premierul Victor Ponta."Partener pentru alegerile prezidenţiale din iarnă ar fi Victor Ponta."
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close