Antena 3 CNN Politică Theodor Paleologu şi-a depus candidatura la şefia PDL

Theodor Paleologu şi-a depus candidatura la şefia PDL

Theodor Paleologu şi-a depus candidatura la şefia PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Apr 2011   •   16:01

Democrat-liberalul Theodor Paleologu şi-a depus, luni,  candidatura la şefia partidului, la sediul formaţiunii, odată cu moţiunea intitulată "Privind spre viitor". Alături de acesta şi-au mai depus candidaturile pentru şefia PDL şi cei doi contracandidaţi ai săi - premierul Emil Boc şi secretarul general al partidului, Vasile Blaga.

Fostul ministru al Culturii a venit la sediul Partidului Democrat-Liberal însoţit de doar două persoane şi fumând liniştit din piă.
Spre deosebire de Blaga şi Boc, care au venit însoţiţi de o parte dintre susţinătorii moţiunilor pe care le-au depus, fostul ministru al Culturii a venit la sediul PDL însoţit doar de două persoane şi fumând pipă.

Paleologu a primit luni dimineaţă, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, derogarea de vechime pentru a se putea înscrie în cursa pentru conducerea partidului.

Preşedinţia PDL va fi decisă la Convenţia Naţională din 14 mai.

Deputatul Theodor Paleologu se află în funcţie din noiembrie 2008, când a câştigat mandatul în colegiul uninominal 9 din Bucureşti. În această legislatură, Paleologu este membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor.

 


×
Subiecte în articol: pdl Theodor Paleologu Emil Boc vasile blaga
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close