Antena 3 CNN Politică Ţiriac: În 2010 am plătit peste 70 de milioane de euro taxe. Aş întreba şi eu, unde sunt banii mei?

Ţiriac: În 2010 am plătit peste 70 de milioane de euro taxe. Aş întreba şi eu, unde sunt banii mei?

Ţiriac: În 2010 am plătit peste 70 de milioane de euro taxe. Aş întreba şi eu, unde sunt banii mei?
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Iun 2011   •   21:01

Invitaţi speciali în cadrul emisiunii „Ştirea Zilei”, vice-preşedintele Senatului Dan Voiculescu şi cunoscutul om de afaceri Ion Ţiriac au vorbit despre situaţia în care se află românii în ziua de azi, propunând în acelaşi timp diverse măsuri şi soluţii pentru a remedia situaţia.

Primul lucru scos în evidenţă de senatorul PC este acela că deşi Uniunea Europeană pune la dispoziţie fonduri nerambursabile extrem de mari pentru restructurările de pe piaţa muncii, România nu a aplicat niciodată pentru ele.

Această măsura ar fi putut salva extrem de mulţi oameni din sărăcia în care s-au adâncit din cauza măsurilor de austeritate, a mai spus Voiculescu.

 

În acelaşi timp, Ion Ţiriac vorbeşte despre legislaţia actuală din domeniul muncii, care încurajează munca la negru şi împiedică companiile să investească în forţa de muncă românească.

Afaceristul explică faptul că investitorii sunt cei care aduc cei mai mulţi bani la bugetul de stat, întrucât el însuşi a plătit un cuantum de 70 de milioane de euro pentru taxe şi impozite şi că ar putea foarte bine să întrebe şi el „Unde sunt banii lui?”




×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Dan Voiculescu Stirea Zilei
Parteneri
Ultima imagine cu cei 3 români în Italia, înainte de a fi înghiţiţi de ape
x close