Antena 3 CNN Politică Titus Corlăţean, după patru ore de audieri la DNA: Cât este o anchetă în curs, nu voi comenta

Titus Corlăţean, după patru ore de audieri la DNA: Cât este o anchetă în curs, nu voi comenta

Titus Corlăţean, după patru ore de audieri la DNA: Cât este o anchetă în curs, nu voi comenta
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Oct 2015   •   19:49
UPDATE 19.41 - Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean a fost audiat, luni, timp de patru ore, la Direcţia Naţională Anticorupţie, el precizând că a dat declaraţii în dosarul privind votul din diaspora, de la alegerile prezidenţiale şi că nu va face alte comentarii atât timp cât este o anchetă în curs.
   
Senatorul Titus Corlăţean, care a demisionat de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe între cele două tururi de scrutin de la alegerile prezidenţiale din 2014, a spus, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că a făcut declaraţii în faţa procurorului de caz şi a dat toate detaliile care i-au fost solicitate.
   
Întrebat de jurnalişti dacă la alegerile din 2014 le-a fost interzis românilor din diaspora să voteze, fostul ministru de Externe a precizat că nu va face declaraţii publice, câtă vreme este o anchetă în curs.
   
"Ceea ce am avut ca şi conduită aproape un an de zile, necomentând public şi respectând regulile şi procedurile, câtă vreme există o anchetă în curs in rem, voi face şi de acum înainte până la soluţia procurorului", a precizat Titus Corlăţean, la ieşirea din sediul DNA.


Ştire iniţială 15.30
Fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean, a venit, luni, la DNA pentru a fi audiat în dosarul Diaspora. La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Corlăţean a declarat că va fi audiat ca martor în acest dosar.

''Am venit, discut cu procurorii și vedem'', a spus, la intrare, fostul ministru de Externe, susținând că este citat în calitate de martor.
 
Titus Corlăţean a fost ministru de Externe în timpul alegerilor prezidenţiale din 2014, perioadă la care se referă Diaspora.

 

×
Subiecte în articol: Titus Corlăean DNA
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close