Antena 3 CNN Politică Băsescu: Mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche. Trebuia să ştie naţiunea?

Băsescu: Mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche. Trebuia să ştie naţiunea?

Băsescu: Mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche. Trebuia să ştie naţiunea?
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Aug 2010   •   21:09

Băsescu a dat explicaţii la televiziunea publică, miercuri seară, în legătură cu starea sa de sănătate şi controlul de la Spitalul Militar Central. Potrivit preşedintelui, a fost vorba despre un simplu control la ORL.

"Dacă vreodată va fi o situaţie dificilă cu sănătatea mea, vă asigur că se va da un comunicat. Eu în fiecare dimineaţă înot. Ieri dimineaţă, din greşeală, am folosit un beţişor cu vată pe care l-am băgat invers. M-am dus la spital şi mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche. Trebuia să ştie naţiunea acest lucru?" a spus preşedintele.

Preşedintele Traian Băsescu a mers, miercuri, la Spitalul Militar Central din Capitală pentru consultaţii medicale. Potrivit unor surse de la faţa locului, citate de Hotnews.ro, şeful statului a fost consultat de şeful secţiei ORL, dr. Lucian David.

Vizita medicală efectuată de preşedinte a fost una scurtă, şeful statului părăsind spitalul după circa 15 minute.

Sursele citate au mai declarat că agenţii de pază ar fi îndepărtat rudele pacienţilor aflate în zonă cu puţin timp înainte de apariţia preşedintelui Băsescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, Administraţia Prezidenţială nu făcuse încă nicio referire la această vizită medicală.

La sfârşitul lunii februarie a acestui an, Traian Băsescu s-a aflat, timp de două ore, la Spitalul Militar Central pentru un control medical de rutină la glanda tiroidă, la ficat şi la colon. Pe unele bloguri a apărut atunci informaţia potrivit căreia şeful statului ar fi fost, de fapt, internat în spital. Totodată, pe Internet au apărut atunci informaţii conform cărora şeful statului ar suferi de cancer.

Ulterior, Băsescu a infirmat zvonurile şi le-a declarat unor reporteri că a fost la controlul medical anual şi că este "mai sănătos, şi la minte şi la corp, decât patronii voştri".

Citeşte şi "Starea de sănătate a lui Traian Băsescu, în continuare o necunoscută pentru români"

Preşedintele României a mai avut de-a face cu medicii. În timpul primului mandat, pe 8 septembrie 2007, Traian Băsescu s-a operat la glanda tiroidă, la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central ?Dr. Carol Davila". Intervenţia a fost necesară după un control realizat în iunie 2007 care a identificat apariţia unui nodul autonom la nivelul lobului tiroidian drept.

Traian Băsescu a afirmat la ieşirea din spital că este în formă şi chiar a glumit cu medicii.

O altă intervenţie chirurgicală pe care a suportat-o şeful statului a avut loc la 2 ani de la preluarea mandatului. Pe 9 mai 2006 Traian Băsescu a mers la Viena pentru a se opera de hernie de disc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close