Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: "Acest lucru impune DIZOLVAREA PARLAMENTULUI"

Traian Băsescu: "Acest lucru impune DIZOLVAREA PARLAMENTULUI"

Traian Băsescu: "Acest lucru impune DIZOLVAREA PARLAMENTULUI"
de O.P.    |    12 Dec 2013   •   12:34

Traian Basescu, aflat într-o emisiune difuzată pe internet, a vorbit despre dizolvarea Parlamentului, în cazul în care se menţin modificările aduse Codului Penal:

"Am vazut reacţia CE şi a aliaţilor noştri, cu aceste modificări am ieşi din criteriile de la Copenhaga, ceea ce ar fi foarte grav şi ar impune dizolvarea Parlamentului.



Sancţiunile ar porni imediat, ar fi o situaţie dramatică, am fi în afara Uniunii Europene",  declarat şeful statului pentru Adevărul Live.

"Daca legea amnistiei şi graţierii ar intra în vigoare, ar fi eliberaţi din închisoare circa 10-12 mii de deţinuţi. Am graţiat foarte puţin în aceşti ani de când sunt preşedinte. Cred că am graţiat doar vreo 15 oameni, cu vreo două excepţii toţi foarte baărani.

Nu suntem la stadiul în care în România să faci aşa ceva. Stiţi care e marea problemă? Daca a doua zi după ce îl graţiezi îl prinzi furând? Dacă avem aglomeraţie în penitenciare, să mai construim încă două penitenciare. Nu suntem la stadiul să graţiem în masă", a declarat preşedintele.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close